Кандурин
Кандурин - це натуральний харчовий барвник, який дозволяє додати готовим десертів перламутровий блиск. Виготовляється на основі слюди і буває декількох відтінків, найпопулярніші - золото, срібло і бронза. Випускається у формі порошку.
Для чого викоростивується кандурин
Кондитери використовували кандурин для фарбування задовго до появи синтетичних барвників. Сьогодні він популярний не тільки в професійних кондитерських. Його часто використовують бармени для напоїв і коктейлів з перламутровими переливами.
Для прикраси дитячих тортів також активно використовується кандурин склад якого повністю натуральний, так що батьки можуть не хвилюватися за здоров'я свого чада, адже такий барвник гіпоалергенний. Він не має смаку і запаху, а значить, не зіпсує смак готового десерту.
Кандурином можна фарбувати льодяники, марципани, шоколадні цукерки, морозиво, мастику, горіхи, також його можна додати в невеликій кількості в глазурі, сиропи, коктейлі, мармелад і желе.
Існує два способи нанесення кандурин:
- Сухий. Підходить для обробки великих поверхонь, наприклад, тортів, покритих мастикою. Розітріть невелику кількість порошку по поверхні за допомогою сухої кисті. Ви отримаєте рівне перламутрове покриття.
- Мокрий. Підходить для промальовування дрібних деталей, наприклад, для прикраси краю у квіток для декорування торта. Кандурин розводять в декількох краплях спирту або горілки, і отриманим розчином обробляють поверхні тонким пензликом.
Порошок кандурин - економічний барвник, однієї баночки його може вистачити надовго.
Купити кандурин в “Kondishop”
Якщо вам необхідний кандурин, купити його ви зможете на сайті інтернет-магазину "Kondishop" за вигідною ціною. У каталозі ви знайдете ціле безліч кольорів і відтінків цього порошку. Працюємо в Україні, доставляємо товар зручним для вас способом. Для уточнення деталей зв'яжіться з нашим менеджером.