У кондитерській справі дуже часто крім пшеничного борошна використовується борошно з горіхів, наприклад, фундучне борошно. На ділі це дрібно мелений фундук (лісовий горіх). Використовується і для випічки (наприклад, для макаронс), і для начинок і кремів, і навіть для різних соусів (наприклад, бешамель).
Борошно фундучне зберігає всі основні властивості горіха, що дуже цінується кулінарами. Спечені на її основі пісочні коржі виходять хрусткими, розсипчастими з насиченим горіховим смаком. Містять корисні для людини мікроелементи:
- легкозасвоюваний рослинний білок;
- вітаміни групи В, вітамін Е;
- рослинні жири;
- мінеральні солі.
При цьому, в ньому немає глютену, так що вона може повністю замінити пшеничне борошно в деяких рецептах. Тільки враховуйте, що при заміні такого інгредієнта необхідно взяти більше - мелений фундук практично не збільшується в обсязі при впливі високих температур.
Фундучне борошно успішно використовується для приготування відомих французьких тістечок макаронс поряд з мигдальним. Тістечка мають яскраво виражений смак лісового горіха, хрустку скоринку і повітряну текстуру. Також її використовують при приготуванні основи для чізкейків, різних начинок для шоколадних цукерок і не тільки.
Як замовити фундучне борошно в інтернет магазині “Kondishop”
У нашому інтернет-магазині "Kondishop" продається фундучне борошно, ціна на яке вас точно порадує. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними постачальниками в Україні. У нас можна купити сирий мелений фундук в упаковках по 0,25, 0,5 і 1 кг. Наявність товару можна уточнити на сайті або зв'язатися з нашим менеджером. Купити товар дуже просто, достатньо просто додати його в кошик, оформити замовлення і вказати ваші дані. Ми доставляємо продукцію зручним для вас способом по всій країні.
Київ, Львів, Дніпро, Вінниця, Івано-Франківськ, Запоріжжя, Житомир, Луцьк, Кропивницький, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Чернівці, Чернігів, Черкаси, Херсон, Харьків, Тернопіль, Суми, Мукачево, Ковель, Ужгород, Хмельницький та інші міста України