Кращий магазин для кондитерів
Пошук
Телефон
Магазин: м. Дніпро, вул. Святослава Хороброго, 42
cart
0
Кошик Кошик
Всього товарів:
0 шт.
Сума:
0 грн.
Оформити замовлення
Ваш кошик порожній!

Блог

Чи шкідливі харчові барвники

Чи шкідливі харчові барвники

Сучасні виробники кондитерських виробів вже давно знайшли, чим можна замінити харчовий барвник для своєї продукції. Синтетичні добавки для зміни кольору або аромату стали невід'ємною частиною різних кулінарних страв, включаючи різноманітні напої, м'ясні та рибні продукти. З їх допомогою можна надати товару привабливий зовнішній вигляд. Причому, набагато простіше і дешевше, ніж при використанні натуральних інгредієнтів. Користі від них не спостерігається, а от шкода харчових барвників з синтетичних речовин у багатьох випадках доведено. Хоча це не зупиняє виробників, які отримують безсумнівну вигоду від їх застосування.

Детальніше


Як готувати багатоярусні торти

Як готувати багатоярусні торти

Хочете приготувати багатоярусний або двох'ярусний торт своїми руками для значущої події? Обов'язково ознайомтеся з цією статтею. Так ви уникнете прикрих помилок і подаруєте яскраві, незабутні емоції всім учасникам свята. Правильно зібраний "багатоповерховий" десерт стане особливою родзинкою події.

Детальніше


Красиві десерти на продаж

Красиві десерти на продаж

Якщо ви створюєте неймовірно смачні і красиві десерти, ваші таланти повинні бути оцінені по достоїнству. Розширте коло поціновувачів своєї творчості та запропонуйте їх чималій кількості любителів різноманітних ласощів. Безліч сучасних городян вважають за краще саме домашню випічку, не особливо довіряючи магазинним виробам. І це правильно. Такі солодощі купують для сімейних свят, корпоративів, в якості подарунка. Ви можете перетворити своє захоплення в прибутковий бізнес. А для цього варто дізнатися, які десерти готувати найвигідніше. Про них і піде мова нижче.

Детальніше


Чи шкідливий харчовий силікон

Чи шкідливий харчовий силікон

Скажемо відразу - абсолютна шкода силіконових форм для випічки не доведена. Але це не означає, що варто не роздумуючи купувати ці вироби і використовувати їх по повній програмі. Спори про це не вщухають вже тривалий час, і реклама запевняє, що готувати в таких ємностях так само безпечно, як і в старовинному екологічно чистому посуді. У цій статті ми спробуємо розібратися, чи так це.

Детальніше


Що таке макаруни — рецепт і історія десерту

Що таке макаруни — рецепт і історія десерту

Різнокольорові круглі печеньки з дивно ніжним смаком користуються величезною популярністю в усьому світі. Якщо хочете порадувати гостей такими тістечками власного приготування, вам варто дізнатися, як приготувати макаруни в домашніх умовах, і які продукти для цього знадобляться. Ці вироби відрізняються повітряної консистенцією, яка досягається завдяки незвичайній структурі тесту. Для цієї мети можуть використовуватися різні способи. Тому і рецептура приготування досить різноманітна. А способів створення композицій з цих виробів ще більше.

Детальніше


Що потрібно для роботи з кремом

Що потрібно для роботи з кремом

Ну, хіба не диво ці сучасні торти і тістечка, прикрашені немов справжні витвори мистецтва? Раніше такою прикрасою могли похвалитися лише кондитерські вироби, зроблені професіоналами. Сьогодні все, що необхідно для цього, є для кожної кухонної господині. Звичайно, щоб правильно прикрасити свій твір, потрібно знати, як користуватися кондитерським мішком - головним інструментом для прикраси. Оформлений з його допомогою торт дарує естетичну насолоду. Оригінальний декор привертає увагу, виділяє серед однотипних виробів і викликає бажання спробувати.

Детальніше


Що таке шоколадні дропси

Що таке шоколадні дропси

Якщо ви хоча б раз пробували класичне американське печиво або маффіни з шматочками шоколаду, то напевно задавалися питанням - як вони залишилися твердими після випічки? Вся справа в тому, що кондитери використовують для таких десертів термостабільні осколки. Що таке дропси термостабільні - це шматочки шоколаду з пониженим вмістом какао масла, за рахунок чого вони не тануть під впливом високих температур. Термостабільні дропси легко витримують високі температури при випічці і зберігають свою форму і текстуру.

Детальніше


Як пекти кекси в паперових формах

Як пекти кекси в паперових формах

есерти в індивідуальній упаковці - це зручно, практично і гігієнічно! Рецепт кексів в паперових формочках нічим не відрізняється від аналогічного в класичних металевих або силіконових. Сьогодні все більше кондитерів віддають переваги саме одноразовим формах і на те є цілий ряд причин.

Детальніше


Як вибрати кулінарний мішок

Як вибрати кулінарний мішок

Для роботи професійного кондитера потрібен пристойний арсенал інструментів і обладнання. Новачкові ж досить мати базовий набір, який, крім стандартних форм для випічки, обов'язково включає кулінарний мішок - одноразовий або багаторазовий. З його допомогою можна викласти рівномірний шар крему між коржів, прикрасити торт візерунками і кольорами з крему, відсадити шапочки на капкейк, начинити еклери і профітролі. У більшості випадків вам будуть потрібні спеціальні насадки на кондитерські мішки , їх ви можете придбати в нашому інтернет-магазині.

Детальніше


Барвники Americolor - як правильно користуватися

Барвники Americolor - як правильно користуватися

Барвник Амеріколор - один з найпопулярніших на ринку. Цьому виробнику довіряють кулінари зі світовим ім'ям і прості домогосподарки, які люблять час від часу радувати близьких смачними десертами з яскравими квітами.

В нашій статті ви дізнаєтеся, наскільки небезпечні синтетичні пігменти, як розводити харчовий барвник Амеріколор і чи варто використовувати їх після закінчення терміну придатності.

Детальніше


Що потрібно знати кондитеру початківцю

Що потрібно знати кондитеру початківцю

Стаття, що містить поради початківцям кондитерам - це необхідна підмога в освоєнні азів кондитерського мистецтва. На початку шляху навіть видатних майстрів трапляється плутанина. Адже потрібно було вирішити стільки завдань, пов'язаних з вибором інгредієнтів, посуду та інструментів - що вибрати, щоб отримати найвигідніший результат? І вже потім вирішувалося найголовніше питання: як готувати?

Детальніше


Чим змащувати випічку

Чим змащувати випічку

Кожен кулінар знає, що страва оцінюється людиною спочатку по зовнішнім виглядом і запахом, і тільки потім за смаком. Так, ми починаємо їсти саме очима. Це не образний вислів. При вигляді їжі в нашому організмі починаються якісь процеси - підготовка до прийняття їжі. Уявлення про неї формується до того, як ми починаємо пробувати. Це, до речі, важливий факт, що впливає на наш вибір. Ми завжди віддамо перевагу більш "смачно" виглядає виріб, залишивши без уваги випічку з непоказним зовнішнім виглядом. Знаючи про це, кожна господиня прагне надати своїй здоби та іншої випічки апетитний зовнішній вигляд. Зарум'янений і надзвичайно привабливий. Його забезпечує рум'яна кірочка на випічці. Саме вона створює цей вау-ефект, коли при вигляді борошняних виробів у людини прокидається апетит і виділяється слина. Природно, кожна господиня хоче знати, чим змастити випічку, щоб користувалася величезним попитом і викликала заздрість у інших кулінарів. Якщо хочете, щоб і ваші вироби були красивими, як на картинці, читайте цю статтю повністю. Розкриваємо секрети найефективніших рецептів.

Детальніше


Чи шкідливі ароматизатори

Чи шкідливі ароматизатори

При вивченні складу продукту ми часто бачимо, що в ньому присутні особливі компоненти, що відповідають за аромат і смак. Що значить ароматизатор, ідентичний натуральному, які ще види подібних добавок зустрічаються, наносять вони шкоди людському організму - про все це розповість наша стаття.

Детальніше


Користь і шкода какао

Користь і шкода какао

Випити чашку ароматного напою з какао-бобів з молоком і солодкої випічкою - здавалося б, що може бути краще? Однак деякі з вас напевно ставили собі питання: як взаємопов'язані між собою вживання какао і тиск, якими корисними і шкідливими властивостями володіє таке питво, як його правильно приготувати. Постараємося відповісти на них в нашій статті.

Детальніше


Як користуватися формами для випічки

Як користуватися формами для випічки

Чи можливо швидко приготувати смачну страву в духовці, використавши мінімум посуду? Звичайно, якщо скористатися спеціальною формочкою для випічки, вибрати перевірений рецепт і кращі інгредієнти. І тоді ви в будь-який час зможете створювати справжні кулінарні шедеври, якими будете дивувати своїх гостей. Як підібрати і чим відмити силіконову форму, які види посуду для духових шаф існують - читайте в нашій статті!

Детальніше


Користь масла какао

Користь масла какао

Основа шоколаду - це витримка з какао, масло, користь якого досить відчутна при регулярному споживанні. Для його отримання використовують натуральне какао терте . Це натуральний засіб для вашого оздоровлення здатне багато змінити в кращу сторону.

Детальніше


Як прикрасити торт

Як прикрасити торт

Тортик без прикраси - це як свято без торта. Начебто все на місці, але недостатньо святково. Не дарма цьому приділяють найпильнішу увагу професійні кондитери. Кращі з них є майстрами оформлення.

Ми розповімо, як прикрасити торт власноруч. І не гірше, ніж у профі. Читаємо, з натхненням, пробуємо.

Детальніше


Як вибрати натуральний шоколад

Як вибрати натуральний шоколад

Чи знаєте ви з чого роблять шоколад? Правильний десерт повинен складатися з какао масла, тертого какао і цукру, допускатеся додавання сухого молока і ванілі. Якщо ви бачите в складі інші інгредієнти, то, найімовірніше, перед вами кондитерська плитка.

Щоб ваші десерти мали виражений шоколадний смак і потрібну консистенцію, вибирайте правильну сировину. Використовуючи якісний кондитерський шоколад ви завжди будете впевнені в результаті.

Сьогодні розповімо, як з'явилися ці ласощі, що має входити до складу справжнього шоколаду і якими методами можна визначити його натуральність.

Детальніше


Як і для чого використовують кандурин

Як і для чого використовують кандурин

Кандурин це органічний барвник, здатний надавати десертам ефектний перламутровий блиск. Якщо ви тільки почали вивчати питання що таке кандурин, то здивуєтеся, дізнавшись, як і з чого його роблять. В основі барвника слюда — натуральний силікат, який вже давно активно використовується в різних сферах життя людини, в тому числі, і в харчовій промисловості. Кандурин абсолютно безпечний для вживання в їжу, звісно, в розумній кількості. Можна зустріти кілька відтінків цього барвника, найпопулярніші — золотий, сріблястий, бронзовий.

На відміну від інших барвників, кандурин не викликає алергічних реакцій, тому десерти, в складі яких є харчової блиск, можна вживати як дорослим, так і дітям. Він не вицвітає під впливом високих температур, прекрасно поєднується з будь-якими продуктами, в тому числі, і іншими харчовими барвниками. Для фарбування або покриття потрібно зовсім небагато кандурину, сам він зберігається дуже довго, при дотриманні правильних умов.

У нашій статті ви дізнаєтеся як використувати кандурин і які страви ви можете прикрасити з його допомогою.

Детальніше


Що таке марципан

Що таке марципан

Що таке марципан — це популярний десерт, що складається з суміші мигдалю, розтертого в порошок, і цукру. Унікальні властивості отриманої маси дозволяють робити не тільки прості цукерки, а й складні фігурки з високою деталізацією. Готовий декор з марципану можна фарбувати барвниками, вкривати кандурином, глазур'ю і декор-гелем. Марципан це універсальний інструмент в руках кондитера. З його допомогою ви можете урізноманітнити будь-який десерт, надати вишукану миндальную нотку випічці або виготовити гарну прикрасу. Крім того, марципан і мастика відмінно підходять для обтягування тортів, тому у великих кондитерських кухаря часто купують уже готову масу, щоб заощадити час і приділити більше уваги деталям.

Детальніше


Глазур для пряників та мережива

Глазур для пряників та мережива

В Інтернеті можна знайти безліч прикладів красиво розмальованих пряників і печива. Кондитери-художники здатні створити справжній шедевр на їстівному полотні. В якості фарб вони використовують айсінг — це маса, в основі якої білок курячого яйця, змішаний з цукром. Її широко застосовують в кондитерському мистецтві. За допомогою білкової маси можна малювати справжні картини на поверхні десертів. У сьогоднішній статті ми дізнаємося як приготувати правильну глазур для пряників, з чого роблять їстівне мереживо для торта і як правильно з ним працювати.

Детальніше


Огляд насадок для крему

Огляд насадок для крему

В інвентарі у професійного кондитера обов'язково знайдеться кондитерський мішок з набором спеціальних конусів з прорізами різної форми і величини. Робота з насадками для крему вимагає від кухаря певної вправності. Особливо якщо мова йде про прикрашання десертів. Це тонка, творча робота. Якість прикрашань багато в чому залежить від ваших умінь, а також від застосовуваних в роботі інструментів. Сьогодні поговоримо про кондитерські мішки і насадки, дізнаємося як правильно їх вибрати і як працювати з таким інвентарем.

Детальніше


Все про macarons

Все про macarons

Макаронс, макаруни, макарони — багато хто бачив ці назви в інтернеті. У сьогоднішній статті ви дізнаєтеся про історію знаменитого тістечка, а також як приготувати макаруни з першого разу.

У перекладі з італійського «maccarone» означає «розчавити». Можливо це звучить дивно, проте основний інгредієнт правильних макаронс — це мигдальне борошно. Отримують його шляхом перемелювання (роздавлювання) мигдальних горіхів. Звідси і пішла назва відомого десерту. 

Дивлячись на ці повітряні печива зі спідничкою і прошарком крему здається, що немає нічого простішого аніж приготувати їх на домашній кухні. Однак макаронс — десерт підступний. Процес його приготування — це ціле мистецтво, з безліччю нюансів і тонкощів, які обов'язково слід врахувати.

Детальніше


Як правильно користуватися барвниками

Як правильно користуватися барвниками

Кожен кондитер хоче, щоб його десерти були і смачні, і красиві. Для створення своїх шедеврів багато кухарів використовують професійні харчові барвники для крему, тіста, шоколаду та мастики. За допомогою них можна реалізувати будь-яку фантазію і навіть створити реалістичні прикраси. Всупереч розхожій думці сучасні пігменти безпечні і не шкодять здоров'ю. Вони розроблені за спеціальною технологією і дозволяють отримувати стійкі відтінки навіть при невеликій кількості. У магазині Kondishop представлені популярні марки професійних барвників, з якими працюють імениті кондитери по всьому світу.

Детальніше


Як використовувати кондитерський шоколад

Як використовувати кондитерський шоколад

Кондитери з досвідом знають, як важливо обрати якісний шоколад для роботи. Спостерігаючи за роботою професіоналів ви могли бачити, як вони використовують в своїх рецептах шоколад крапельки. Деякі кулінари-новачки ще не знайомі з цим продуктом. Це — кулінарний шоколад, і на відміну від магазинних шоколадних плиток він і смачний, і ідеально підходить для роботи кондитера. Він добре і рівномірно плавиться, має насичений смак і аромат, прекрасно підходить для покриття тортів, створення фігурок і прикрас. 

Детальніше


Шоколад як вид мистецтва

Шоколад як вид мистецтва

Гарячий в'язкий напій, трюфелі, муси, суфле, глазур і шоколадні фігурки на торт своїми руками — завдяки наміснику іспанського короля Фернанду Кортесу, який завіз какао боби в Європу, сьогодні кулінари активно використовують шоколад у своїй роботі. Однак ще пару сотень років тому його могли собі дозволити виключно знатні і заможні європейці. Сьогодні купити якісний кондитерський шоколад для своїх шедеврів може будь-який кондитер.

Детальніше