Кращий магазин для кондитерів
Пошук
Телефон
Магазин: м. Дніпро, вул. Святослава Хороброго, 42
cart
0
Кошик Кошик
Всього товарів:
0 шт.
Сума:
0 грн.
Оформити замовлення
Ваш кошик порожній!

Блог

Користь масла какао

Користь масла какао

Основа шоколаду - це витримка з какао, масло, користь якого досить відчутна при регулярному споживанні. Для його отримання використовують натуральне какао терте . Це натуральний засіб для вашого оздоровлення здатне багато змінити в кращу сторону.

Детальніше


Як прикрасити торт

Як прикрасити торт

Тортик без прикраси - це як свято без торта. Начебто все на місці, але недостатньо святково. Не дарма цьому приділяють найпильнішу увагу професійні кондитери. Кращі з них є майстрами оформлення.

Ми розповімо, як прикрасити торт власноруч. І не гірше, ніж у профі. Читаємо, з натхненням, пробуємо.

Детальніше


Як вибрати натуральний шоколад

Як вибрати натуральний шоколад

Чи знаєте ви з чого роблять шоколад? Правильний десерт повинен складатися з какао масла, тертого какао і цукру, допускатеся додавання сухого молока і ванілі. Якщо ви бачите в складі інші інгредієнти, то, найімовірніше, перед вами кондитерська плитка.

Щоб ваші десерти мали виражений шоколадний смак і потрібну консистенцію, вибирайте правильну сировину. Використовуючи якісний кондитерський шоколад ви завжди будете впевнені в результаті.

Сьогодні розповімо, як з'явилися ці ласощі, що має входити до складу справжнього шоколаду і якими методами можна визначити його натуральність.

Детальніше


Як і для чого використовують кандурин

Як і для чого використовують кандурин

Кандурин це органічний барвник, здатний надавати десертам ефектний перламутровий блиск. Якщо ви тільки почали вивчати питання що таке кандурин, то здивуєтеся, дізнавшись, як і з чого його роблять. В основі барвника слюда — натуральний силікат, який вже давно активно використовується в різних сферах життя людини, в тому числі, і в харчовій промисловості. Кандурин абсолютно безпечний для вживання в їжу, звісно, в розумній кількості. Можна зустріти кілька відтінків цього барвника, найпопулярніші — золотий, сріблястий, бронзовий.

На відміну від інших барвників, кандурин не викликає алергічних реакцій, тому десерти, в складі яких є харчової блиск, можна вживати як дорослим, так і дітям. Він не вицвітає під впливом високих температур, прекрасно поєднується з будь-якими продуктами, в тому числі, і іншими харчовими барвниками. Для фарбування або покриття потрібно зовсім небагато кандурину, сам він зберігається дуже довго, при дотриманні правильних умов.

У нашій статті ви дізнаєтеся як використувати кандурин і які страви ви можете прикрасити з його допомогою.

Детальніше


Що таке марципан

Що таке марципан

Що таке марципан — це популярний десерт, що складається з суміші мигдалю, розтертого в порошок, і цукру. Унікальні властивості отриманої маси дозволяють робити не тільки прості цукерки, а й складні фігурки з високою деталізацією. Готовий декор з марципану можна фарбувати барвниками, вкривати кандурином, глазур'ю і декор-гелем. Марципан це універсальний інструмент в руках кондитера. З його допомогою ви можете урізноманітнити будь-який десерт, надати вишукану миндальную нотку випічці або виготовити гарну прикрасу. Крім того, марципан і мастика відмінно підходять для обтягування тортів, тому у великих кондитерських кухаря часто купують уже готову масу, щоб заощадити час і приділити більше уваги деталям.

Детальніше


Глазур для пряників та мережива

Глазур для пряників та мережива

В Інтернеті можна знайти безліч прикладів красиво розмальованих пряників і печива. Кондитери-художники здатні створити справжній шедевр на їстівному полотні. В якості фарб вони використовують айсінг — це маса, в основі якої білок курячого яйця, змішаний з цукром. Її широко застосовують в кондитерському мистецтві. За допомогою білкової маси можна малювати справжні картини на поверхні десертів. У сьогоднішній статті ми дізнаємося як приготувати правильну глазур для пряників, з чого роблять їстівне мереживо для торта і як правильно з ним працювати.

Детальніше


Огляд насадок для крему

Огляд насадок для крему

В інвентарі у професійного кондитера обов'язково знайдеться кондитерський мішок з набором спеціальних конусів з прорізами різної форми і величини. Робота з насадками для крему вимагає від кухаря певної вправності. Особливо якщо мова йде про прикрашання десертів. Це тонка, творча робота. Якість прикрашань багато в чому залежить від ваших умінь, а також від застосовуваних в роботі інструментів. Сьогодні поговоримо про кондитерські мішки і насадки, дізнаємося як правильно їх вибрати і як працювати з таким інвентарем.

Детальніше


Все про macarons

Все про macarons

Макаронс, макаруни, макарони — багато хто бачив ці назви в інтернеті. У сьогоднішній статті ви дізнаєтеся про історію знаменитого тістечка, а також як приготувати макаруни з першого разу.

У перекладі з італійського «maccarone» означає «розчавити». Можливо це звучить дивно, проте основний інгредієнт правильних макаронс — це мигдальне борошно. Отримують його шляхом перемелювання (роздавлювання) мигдальних горіхів. Звідси і пішла назва відомого десерту. 

Дивлячись на ці повітряні печива зі спідничкою і прошарком крему здається, що немає нічого простішого аніж приготувати їх на домашній кухні. Однак макаронс — десерт підступний. Процес його приготування — це ціле мистецтво, з безліччю нюансів і тонкощів, які обов'язково слід врахувати.

Детальніше


Як правильно користуватися барвниками

Як правильно користуватися барвниками

Кожен кондитер хоче, щоб його десерти були і смачні, і красиві. Для створення своїх шедеврів багато кухарів використовують професійні харчові барвники для крему, тіста, шоколаду та мастики. За допомогою них можна реалізувати будь-яку фантазію і навіть створити реалістичні прикраси. Всупереч розхожій думці сучасні пігменти безпечні і не шкодять здоров'ю. Вони розроблені за спеціальною технологією і дозволяють отримувати стійкі відтінки навіть при невеликій кількості. У магазині Kondishop представлені популярні марки професійних барвників, з якими працюють імениті кондитери по всьому світу.

Детальніше


Як використовувати кондитерський шоколад

Як використовувати кондитерський шоколад

Кондитери з досвідом знають, як важливо обрати якісний шоколад для роботи. Спостерігаючи за роботою професіоналів ви могли бачити, як вони використовують в своїх рецептах шоколад крапельки. Деякі кулінари-новачки ще не знайомі з цим продуктом. Це — кулінарний шоколад, і на відміну від магазинних шоколадних плиток він і смачний, і ідеально підходить для роботи кондитера. Він добре і рівномірно плавиться, має насичений смак і аромат, прекрасно підходить для покриття тортів, створення фігурок і прикрас. 

Детальніше


Шоколад як вид мистецтва

Шоколад як вид мистецтва

Гарячий в'язкий напій, трюфелі, муси, суфле, глазур і шоколадні фігурки на торт своїми руками — завдяки наміснику іспанського короля Фернанду Кортесу, який завіз какао боби в Європу, сьогодні кулінари активно використовують шоколад у своїй роботі. Однак ще пару сотень років тому його могли собі дозволити виключно знатні і заможні європейці. Сьогодні купити якісний кондитерський шоколад для своїх шедеврів може будь-який кондитер.

Детальніше