Як користуватися кондитерським мішком

Це відома істина - хочете створювати неповторні десерти, прикрасьте їх унікальним декором з крему. Зробити це легко і просто допоможе спеціальний інструмент - одноразові і силіконові багаторазові кондитерські мішки. Щоб досягти яскравого ефекту, потрібно знати, як користуватися кондитерським мішком, і мати достатній арсенал насадок. Тоді результат виправдає найсміливіші очікування.

Як користуватися кондитерським мішком - фото

Як надягати насадки на кондитерський мішок

Новачки часто задаються питанням, чи потрібно використовувати адаптер перед тим, як надягати насадки на кондитерський мішок. Це залежить від цілей застосування:

Такі перехідники зазвичай входять в комплект в таких варіаціях:

Встановити насадку і замінити її на зафіксованому адаптере дуже просто.

Правила застосування насадок

З'ясовуючи, як правильно користуватися кондитерським мішком, необхідно перш за все ознайомитися зі спеціалізацією різних насадок. Є ряд прийомів, що дозволяють створювати красиві квіти, ефектні хвилі і інші декоративні елементи. Розглянемо їх детальніше:

Круглі трубочки дозволяють досягати таких результатів:

Різьблені трубочки застосовуються для створення досить оригінальних і цікавих прикрас:

Дізнайтеся, як збити вершки, щоб використовувати їх для прикраси.

Ось як працювати з кондитерським мішком для формування розеток і красивих хвиль за допомогою різьблених трубочок:

Квітковий декор створюється декількома способами:

Відмінний декор виходить при поєднанні кремових і марципанових прикрас. Для цього знадобиться марципан, рецепт якого ви також знайдете в нашому блозі.

Як малювати кондитерським мішком

Як користуватися кондитерським мішком - фото 1

Як використовувати одноразовий кондитерський мішок при декоруванні випічки:

Приготуйте крем по оптимальному для вас рецептом. Він може бути білковим або масляним.

Виберіть корнет потрібного обсягу, розгорніть краю, притримуючи рукою знизу і вивертаючи краєчки назовні. Можна занурити низ ємності у високу склянку, а верх вивернути назовні навколо його стінок.

Залишилося розмістити насадку і заправити пакетик кремовою масою. Потрібно зімкнути краю, провести рукою по пакету донизу, щоб прибрати повітряні бульбашки і змістити масу до носика. Зафіксуйте зімкнуті краю спеціальним кільцем або резинкою.

Як правильно тримати кондитерський мішок: це залежить його розмірів. Великі корнети триматися двома руками. Моделі поменше - однієї.

Як малювати кондитерським мішком: ведіть кінчик плавно, рівномірно видавлюючи крем. При завершенні роботи перестаньте натискати і різко направте кінець в напрямку від себе вздовж малюнка. При створенні об'ємної фігури проведіть кінчик трохи вниз і відразу ж різко підніміть його. Так виходить рівномірний кремовий кульку.

Висновки

Перш ніж приступати до відповідальних етапів прикраси, краще потренуватися на менш важливих виробах. Навчившись виконувати досить нескладні операції, ви зможете втілювати свої фантазії сміливіше.

Матеріали нашого блогу допомагають освоїти ази кондитерської майстерності, а також навчитися робити нові страви. Наприклад, ми розповідаємо, как приготовить макаруны, легкі французькі десерти, морозиво і різноманітну випічку.

Рекомендовані товари

Ще статті

Ми використовуємо файли cookie для покращення сайту для вас.Детальніше